Nieuws Limburg Mick Jagger en Mr. Bean kopen bij Ceyssens

Mick Jagger en Mr. Bean kopen bij Ceyssens

Mick Jagger en Mr. Bean kopen bij Ceyssens

minimal window CeyssensDe grote sterren der aarde zijn gevallen voor de innovatieve glastoepassingen van Ceyssens uit Heusden-Zolder. Stones-zanger Mick Jagger, komiek Rowan Atkinson (Mr. Bean) en U2-bassist Adam Clayton hebben al bestellingen geplaatst bij het Londense filiaal van glasgroep Ceyssens. Enkele nieuwigheden die het team van Dirk Ceyssens heeft ontwikkeld zijn het ‘minimal window’ (om grote glaspartijen automatisch open te schuiven), het ‘dissapear window’, dat in plaats van open te gaan in de grond wegzakt, en het ‘sliding roof’, een glasplaat die bv. boven een zwembad automatisch kan opengeschoven worden.

Om deze en andere nieuwe technieken aan klanten en architecten te kunnen laten zien, investeert Ceyssens op dit moment tussen de 1,5 en 2 miljoen euro in een modelwoning in Heusden-Zolder, waar de groep het hoofdkantoor heeft. Vorig jaar werd een omzet gehaald van zo’n 20 miljoen euro met 160 medewerkers.

(Het hele verhaal kunt u lezen in het Belang van Limburg)

Reageer op dit bericht

Sector
Onderneming
Personen

Gerelateerde berichten

Veel gelezen in deze regio

Dit overzicht graag personaliseren met onderwerpen op jouw maat?

Maak een account aan en ga op onze gids pagina op zoek naar bedrijven, personen, sectoren en gemeentes die binnen jouw interessegebied vallen. Op deze manier kunnen we in onderstaand overzicht een gepersonaliseerde lijst van artikels tonen.