de boomkamer

Mijlpaal voor De Boomkamer

Goed bezig, zegt men dan.... De Boomkamer uit Kinrooi, gespecialiseerd in houten constructies, heeft zopas zijn 1000e zelfbouwpakket verkocht. "Een belangrijke mijlpaal, die het groeiende succes van duurzaam en betaalbaar bouwen bewijst", zegt zaakvoerder Martijn Vanhove.

In antwoord op het schrijnende tekort aan vakmensen in de bouwsector, heeft De Boomkamer, onderdeel van Houthandel Vanhove, een oplossing ontwikkeld. De houten constructies worden verkocht in makkelijk te monteren bouwpakketten, zodat ze toegankelijker worden voor bouwbedrijven, schrijnwerkers, tuinaannemers en andere vakmannen. "Dit heeft als voordelen dat er minder werkkrachten nodig zijn en dat de constructie van een houten bijgebouw veel sneller kan worden gerealiseerd", zegt Martijn Vanhove, zaakvoerder van De Boomkamer.

Een concept dat werkt. "We hebben zopas ons duizendste zelfbouwpakket verkocht, een echte mijlpaal voor ons jonge bedrijf. Een bewijs dat we goed werk leveren, maar ook dat het als een ideale oplossing wordt gezien om snel, duurzaam en betaalbaar te bouwen. Daar is een grote behoefte aan in de markt, zo blijkt uit onze cijfers."

De Boomkamer wil dan ook op de ingeslagen weg verdergaan. "We streven naar voortdurende groei en hebben daartoe een grondig actieplan ontwikkeld om de capaciteit verder te vergroten", aldus nog Martijn Vanhove. "We zijn er immers van overtuigd dat ons concept de toekomst is, en de vraag alleen maar verder zal toenemn. We zijn er in ieder geval klaar voor!"