Nieuws Limburg MIL stelt voor: leadership-event voor managers op 8 oktober

MIL stelt voor: leadership-event voor managers op 8 oktober

MIL stelt voor: leadership-event voor managers op 8 oktober

Wat onderscheidt een ‘gewone’ manager van een topmanager? Een combinatie van goede sociale vaardigheden, intelligentie én het nodige lef… Of zijn er nog factoren die bepalend zijn voor het succes van een goede ondernemer? SIM Belgium, het advieskantoor voor groeibedrijven, heeft op 8 oktober een boeiend seminarie over dit onderwerp gepland. Met enkele topsprekers (ook daarin heb je een verschil met ‘gewone’ sprekers…) wordt aan de hand van praktische cases het kaf van het koren gescheiden. Er staat bovendien een debat op de agenda onder leiding van Lieven Verstraete (VRT), om af te sluiten met een walking dinner en netwerkreceptie.

invitation-leadership-eventMade in Limburg is samen met de andere Made in’s (Kempen, Antwerpen, Mechelen en Oost-Vlaanderen), ‘presenting partner’ van dit event. Inschrijven kan via deze link.

Reageer op dit bericht

Onderneming

Gerelateerde berichten

Onderneming

Veel gelezen in deze regio

Dit overzicht graag personaliseren met onderwerpen op jouw maat?

Maak een account aan en ga op onze gids pagina op zoek naar bedrijven, personen, sectoren en gemeentes die binnen jouw interessegebied vallen. Op deze manier kunnen we in onderstaand overzicht een gepersonaliseerde lijst van artikels tonen.