Nieuws Limburg Miljoen voor nieuwe Gamma in Maasmechelen

Miljoen voor nieuwe Gamma in Maasmechelen

Miljoen voor nieuwe Gamma in Maasmechelen

De nv Meta Limburg, franchisenemer van de doe-het-zelfketen Gamma, heeft meer dan een miljoen euro geïnvesteerd in een nieuwe vestiging in Maasmechelen. “Vrijdag 4 maart openen de deuren van ons nieuw filiaal, dat als eerste volgens een heel nieuw concept is ingericht,” zegt Diepenbekenaar John Ruysen, die het bedrijf zal aansturen. “We zijn immers een proefproject, waarbij de winkel eerder als een boetiek dan als een klassieke doe-het-zelfzaak is opgevat. Als de klanten positief reageren, wat we wel verwachten, zullen op termijn alle Gamma-winkels volgens deze formule worden aangekleed.”

De vestiging in Maasmechelen is zowat 2000 m2 groot en telt ook nog 400 m2 buitenruimte. Ze is gelegen aan het shoppingcenter M2. Er wordt van start gegaan met een equipe van 8 medewerkers, met als doel snel uit te breiden naar 12 mensen.

Reageer op dit bericht

Onderneming
Personen

Gerelateerde berichten

Onderneming
Personen
Gemeente

Veel gelezen in deze regio

Dit overzicht graag personaliseren met onderwerpen op jouw maat?

Maak een account aan en ga op onze gids pagina op zoek naar bedrijven, personen, sectoren en gemeentes die binnen jouw interessegebied vallen. Op deze manier kunnen we in onderstaand overzicht een gepersonaliseerde lijst van artikels tonen.