Nieuws Limburg Minder klachten als je weet waar vuilkar is

Minder klachten als je weet waar vuilkar is

Minder klachten als je weet waar vuilkar is

Het energiebedrijf Bionerga (Maasmechelen/Houthalen/Overpelt/Bilzen) heeft een nieuw systeem in gebruik genomen om de routes van hun afvalophalers te vergemakkelijken. Het trackingsysteem Suivo van Geo Solutions leidt voortaan de vuilkar langs de snelste en meest efficiënte wegen in Hasselt en Sint-Truiden, de 2 steden die Bionerga onlangs de ophaling toevertrouwde. Het innovatieve systeem helpt bovendien om klachten te beantwoorden. Zo waren er regelmatig klanten die zeurden over slechte dienstverlening, terwijl ze zelf hun zak te laat hadden buitengezet of zich van dag hadden vergist. Met het nieuwe systeem kunnen de dispatchers van Bionerga die vermeende klachten heel concreet afwijzen. Suivo geeft als trackingsysteem immers een duidelijk overzicht van alle routes en kilometers die de afvalophalers op ieder tijdstip afgelegd hebben.

bionerga afvalGeo Solutions is van zijn kant gespecialiseerd in de verwerking van geografische gegevens, en behoort tot de Cronos Groep (Hasselt en Kontich). Het bedrijf heeft zich toegespitst op de registratie van bewegingen van voertuigen en mobiele werknemers.

Reageer op dit bericht

Sector
Onderneming

Gerelateerde berichten

Sector
Onderneming

Veel gelezen in deze regio

Dit overzicht graag personaliseren met onderwerpen op jouw maat?

Maak een account aan en ga op onze gids pagina op zoek naar bedrijven, personen, sectoren en gemeentes die binnen jouw interessegebied vallen. Op deze manier kunnen we in onderstaand overzicht een gepersonaliseerde lijst van artikels tonen.