“Mine is bigger than yours…” Jurgen maakt je club op maat

Jurgen Linsen, in het verleden geen onverdienstelijke tennisspeler, is in Lommel gestart met een eigen zaak ATP Golf Fitting Studio. Hij gaat ten behoeve van golfspelers het materiaal perfect afstemmen op de kwaliteiten van iedere Tiger Woods in spe.

Jurgen heeft al heel wat professionele watertjes doorzwommen. Tot voor kort was hij marketingmanager bij BMW Snyers in Herentals. Nu gooit hij zijn carrière over een totaal andere boeg. Linsen gaat zijn passie voor de golfsport vertalen naar een eigen business in golfclub-fitting.

"Als hobby ben ik vanwege een blessure moeten overschakelen van tennis naar golf", vertelt hij. "Dat ging op een korte periode vrij goed. Hierdoor ben ik op zoek gegaan naar golfclubs op maat, en zo bij de beste clubfitter van Nederland uitgekomen. Vanaf het eerste moment was ik gebeten door clubfitting en clubbuilding. Toen de Nederlandse specialist op zoek ging naar een gepassioneerd iemand om zijn kennis over te dragen, was ik meteen geïnteresseerd. Zo ben ik 8 jaar geleden gestart met een interne privé-opleiding voor het fitten en het bouwen van de golfclubs. Daarnaast heb ik bijkomende opleidingen gevolgd en certificaten behaald in het VK en de VS. Al die kennis en ervaring heb ik nu gebundeld in mijn eigen studio in Lommel."

ATP Golf Fitting Studio, zoals het nieuwe bedrijf heet, is dus niet alleen gespecialiseerd in het opmeten van de ideale clubs. De onderneming van Jurgen Linsen bouwt het maatwerk ook zelf, in eigen atelier, zodat de spelers een perfect maatproduct mee naar de holes kunnen nemen.