Nieuws Limburg Minerva finalist van Ultimate Business Makeover

Minerva finalist van Ultimate Business Makeover

Minerva finalist van Ultimate Business Makeover

Het Beringse fietsenbedrijf Minerva is in een wedstrijd van softwaregigant Microsoft uitgeroepen tot finalist van de wedstrijd Ultimate Business Makeover. Indien Minerva online het meeste stemmen verzamelt, krijgt het als beloning een volledige upgrade van het ICT-park ter waarde van 200.000 euro. De bedrijfsleiding van Minerva lanceert dan ook een warme oproep om voor hen te stemmen. Wie meedoet, dingt automatisch mee naar één van de tien fietsen die het bedrijf verloot.

Minerva is een groeibedrijf dat in 2009 via een buy out holding werd overgenomen door afgevaardigd bestuurder Peter Bruggeman. Ook LRM participeerde mee om de overname van de aandelen te financieren. Het bedrijf is actief in de distributie van fietsonderdelen en in de assemblage en distributie van fietsen. De omzet bedraagt jaarlijks ongeveer 14,5 miljoen euro.

Indien Minerva het haalt, zou de prijs voor de tweede keer op rij naar een Limburgse onderneming gaan. Vorig jaar ging Alpagro Plastics in Houthalen-Helchteren met de hoofdprijs aan de haal. “Dankzij deze prijs gaat ons bedrijf er met reuzestappen op vooruit: nieuwe toestellen, recente software voor iedereen,… Het komt onze performantie zeker ten goede,” zegt Carole Vincke van Alpagro Plastics.

Stemmen voor Minerva kan door te klikken op deze link. Je krijgt dan van de organisatie een bevestigingsmail. Als je deze forwardt naar makeover@minerva-nv.be doe je mee om een fiets te winnen.

Reageer op dit bericht

Gerelateerde berichten

Veel gelezen in deze regio

Dit overzicht graag personaliseren met onderwerpen op jouw maat?

Maak een account aan en ga op onze gids pagina op zoek naar bedrijven, personen, sectoren en gemeentes die binnen jouw interessegebied vallen. Op deze manier kunnen we in onderstaand overzicht een gepersonaliseerde lijst van artikels tonen.