Nieuws Limburg Miss Bambi, schilder en andere falingen

Miss Bambi, schilder en andere falingen

Miss Bambi, schilder en andere falingen

De rechtbank van Hasselt heeft donderdag Cityfood Services failliet verklaard. Het is de vennootschap van Davy Packan, beter gekend onder de artiestennaam Miss Bambi. Hij/zij baatte de frituur City Food uit op de Kempische Steenweg en had al in december van vorig jaar aangekondigd de boeken te zullen neerleggen. Als reden voor de faling gaf Bambi aan dat er een huurgeschil in het spel was. Na een brand zouden er onvoldoende herstellingen zijn gebeurd, waardoor de klanten wegbleven. Andere bronnen beweren dat de brand (samen met een overval) een afrekening was met een bende die nog geld te goed had van Miss Bambi. Het pand aan de Kempische Steenweg is intussen al opnieuw verhuurd.

miss bambiNaast Cityfood Services werden nog een aantal bedrijven failliet verklaard. Het gaat om: Anwivo (Ham), Blue Line Construction & Renovation (Hasselt), Socom (Sint-Truiden), Firca (Houthalen-Helchteren), Qualicon (Leopoldsburg), All Paint Nijs (Nieuwerkerken), Decopaind (Peer), CBS Partners (Beringen), B&B Projects (Hechtel-Eksel), Ozel Ismail (Beringen), Wings Communication (Zonhoven) en Modo Mio (Hasselt). De curator voor al deze dossiers is Geert Pauwels.

Reageer op dit bericht

Gerelateerde berichten

Veel gelezen in deze regio

Dit overzicht graag personaliseren met onderwerpen op jouw maat?

Maak een account aan en ga op onze gids pagina op zoek naar bedrijven, personen, sectoren en gemeentes die binnen jouw interessegebied vallen. Op deze manier kunnen we in onderstaand overzicht een gepersonaliseerde lijst van artikels tonen.