Nieuws Limburg ML Technics haalt order van 1,4 miljoen binnen

ML Technics haalt order van 1,4 miljoen binnen

ML Technics haalt order van 1,4 miljoen binnen

Het elektrotechnisch installatiebedrijf ML Technics uit Overpelt heeft zopas een contract getekend ter waarde van 1,4 miljoen euro. Het houdt in dat ML de volledige elektriciteit, verlichting, beveiliging en de muziekinstallaties mag leveren aan Sentower Park, het prestigieuze hippische centrum dat ondernemer Erik Schildermans in Opglabbeek gaat bouwen. Eerder mocht ML Technics ook al de elektriciteits- en beveiligingswerken uitvoeren voor ES Tooling en ES Heathcare, de andere ondernemingen van Schildermans.

ml Daarenboven gaat Sentower Park ook in zee met Solarlec, de dochteronderneming van ML Technics, die voor 350.000 euro een installatie voor zonne-energie mag leveren.

ML Technics bestaat 20 jaar en heeft een 10-tal technici op de baan. Eerstdaags wordt gestart met de bouw van een nieuw bedrijfsgebouw aan de Gaston Eyskenslaan in Overpelt, goed voor een investering van 2 miljoen euro.

Reageer op dit bericht

Gerelateerde berichten

Veel gelezen in deze regio

Dit overzicht graag personaliseren met onderwerpen op jouw maat?

Maak een account aan en ga op onze gids pagina op zoek naar bedrijven, personen, sectoren en gemeentes die binnen jouw interessegebied vallen. Op deze manier kunnen we in onderstaand overzicht een gepersonaliseerde lijst van artikels tonen.