Nieuws Limburg Mobile Vikings brengt handelaars in kaart

Mobile Vikings brengt handelaars in kaart

Mobile Vikings brengt handelaars in kaart

Door een eenvoudige applicatie te downloaden op je mobiele telefoon kan je weldra in heel het land informatie opvragen over de handelszaken in je buurt. Met Vikingspots lanceert de Hasseltse gsm- en internetoperator Mobile Vikings een handig instrument dat ook voor de handelaars interessant is. “Ze kunnen hier immers promoties aankondigen, zodat passanten direct weten waar deals te doen zijn,” vertelt Hans Similon (foto). Een derde voordeel is voor de abonnees van Mobile Vikings zelf. Wie meehelpt om de spots in kaart te brengen door een aantal parameters over de handelszaken in te vullen of te updaten, krijgt punten waarmee hij zijn bel- en surfkrediet kan herladen. “Zo kunnen we op korte tijd heel het land in kaart brengen, en heeft iedereen er voordeel bij,” aldus nog Similon. “Zowel de toevallige passanten, als de handelaars, als onze Vikings

Het platform is online en mobiel bereikbaar via vikingspots.com en m.vikingspots.com. iPhone gebruikers kunnen de VikingSpots applicatie downloaden via de App Store, terwijl Android-gebruikers binnenkort de applicatie uit de Play Store kunnen halen.

Reageer op dit bericht

Sector
Onderneming
Personen

Gerelateerde berichten

Sector
Onderneming
Personen
Gemeente

Veel gelezen in deze regio

Dit overzicht graag personaliseren met onderwerpen op jouw maat?

Maak een account aan en ga op onze gids pagina op zoek naar bedrijven, personen, sectoren en gemeentes die binnen jouw interessegebied vallen. Op deze manier kunnen we in onderstaand overzicht een gepersonaliseerde lijst van artikels tonen.