Nieuws Limburg Mobile Vikings lanceert nu ook betaalkaart

Mobile Vikings lanceert nu ook betaalkaart

Mobile Vikings lanceert nu ook betaalkaart

De Limburgse telecomprovider Mobile Vikings heeft een betaalkaart voorgesteld die werkt als een kredietkaart, maar waarop je vooraf geld moet zetten. De VikingCard is dus niet gelinkt aan een bankrekening, waardoor ze handig is om uitgaven te beperken of extra veilig online aankopen te doen. De kaart biedt ook een oplossing voor mensen die geen echte kredietkaart willen, of jongeren die er nog geen kunnen aanvragen.

Bpost bracht onlangs een gelijkaardige kaart op de markt, maar het verschil met de VikingCard is dat Mobile Vikings de kaart wil bundelen met belkrediet. Kaarthouders krijgen gratis belwaarde, waardoor de kaart voor gebruikers van Mobile Vikings gratis wordt. De VikingCard komt in verschillende formules en start vanaf 4,90 euro, meldt De Morgen op basis van Datanews.

Voor het project werkt Mobile Vikings samen met MasterCard, Cardwise en Transact Network Services.

Reageer op dit bericht

Gerelateerde berichten

Sector
Onderneming
Personen
Gemeente

Veel gelezen in deze regio

Dit overzicht graag personaliseren met onderwerpen op jouw maat?

Maak een account aan en ga op onze gids pagina op zoek naar bedrijven, personen, sectoren en gemeentes die binnen jouw interessegebied vallen. Op deze manier kunnen we in onderstaand overzicht een gepersonaliseerde lijst van artikels tonen.