Nieuws Limburg Moke aan de slag bij Maison-Blanche

Moke aan de slag bij Maison-Blanche

Moke aan de slag bij Maison-Blanche

Na een sabbat die maar liefst 5 jaar in beslag nam, gaat chef-kok Moke Karmaoui opnieuw in een ‘vaste’ keuken staan. Hij vervoegt het team van Maison-Blanche in Hasselt, een zaak die vooral is gekend van het ontbijt. “We zullen ervoor zorgen dat er op vrijdag- en zaterdagavond een gastronomisch ervaring te beleven valt in Maison-Blanche”, aldus Moke.

Maison-Blanche is al jaren een gevestigde waarde in Hasselt voor wie van ontbijten houdt. Daarnaast wordt er ’s middags een lunch met verse producten geserveerd. Het aanbod wordt met de komst van Moke verder uitgebreid naar de avonduren.

Vanaf 6 oktober zal de voormalige chef van Ter Poorte en het TVL-programma Koken met Moke, de service verzorgen op vrijdag- en zaterdagavond. En zo is Mo terug onder de pannen…

Reageer op dit bericht

Sector
Onderneming
Personen

Gerelateerde berichten

Sector
Onderneming
Personen
Gemeente

Veel gelezen in deze regio

Dit overzicht graag personaliseren met onderwerpen op jouw maat?

Maak een account aan en ga op onze gids pagina op zoek naar bedrijven, personen, sectoren en gemeentes die binnen jouw interessegebied vallen. Op deze manier kunnen we in onderstaand overzicht een gepersonaliseerde lijst van artikels tonen.