Nieuws Limburg Moke maakt 3D-desserts voor bejaarden

Moke maakt 3D-desserts voor bejaarden

Moke maakt 3D-desserts voor bejaarden

De Limburgse chef-kok Moke Karmaoui heeft een mooie opdracht gerealiseerd. Op vraag van adviesbureau BDO heeft hij met zijn voedselprinter 120 lekkere desserts gemaakt voor de bewoners van een rusthuis, die door het Corona-virus geen bezoek mogen ontvangen.

Moke bedacht samen met chocoladefabrikant Callebaut een unieke, oranje chocoladepasta met sinaasappelsmaak. Die vormt de grondstof voor de desserts, die in een twaalftal speelse vormen uit de 3D-printer komen.

Donderdagnamiddag zullen de 3D-geprinte desserts getransporteerd worden naar het woonzorgcentrum in Hulshout en aan het personeel afgeleverd worden.

“We hopen dat deze kleine attentie de dag van de rusthuisbewoners toch wat opvrolijkt nu zij door het Coronavirus geen bezoek van familie of vrienden mogen krijgen”, vertelt Walter Vanherle van BDO Digital. “En ik hoop ook dat het zorgpersoneel de desserts kan smaken. Ze verdienen dit.”

(Meer Corona-nieuws over en voor Limburgse ondernemers: klik op deze link)

Reageer op dit bericht

Sector
Onderneming
Personen
Dossier

Gerelateerde berichten

Sector
Onderneming
Personen
Dossier
Gemeente

Veel gelezen in deze regio

Dit overzicht graag personaliseren met onderwerpen op jouw maat?

Maak een account aan en ga op onze gids pagina op zoek naar bedrijven, personen, sectoren en gemeentes die binnen jouw interessegebied vallen. Op deze manier kunnen we in onderstaand overzicht een gepersonaliseerde lijst van artikels tonen.