Nieuws Limburg Monard-D'Hulst in prijzen op Legal Awards

Monard-D'Hulst in prijzen op Legal Awards

Monard-D'Hulst in prijzen op Legal Awards

Advocatenkantoor Monard-D’Hulst met hoofdvestiging in Hasselt, is uitgeroepen tot beste advocatenkantoor voor geschillen. Dat gebeurde tijdens de Belgian Legal Awards 2012 en werd ingefluisterd door een jury na een uitgebreide screening door o.a. het Verbond van Belgische Ondernemingen (VBO) en het Belgisch Instituut voor Bedrijfsjuristen (IBJ).

Het juryrapport loofde Monard-D’Hulst voor het succesvolle traject van het kantoor voor de diverse rechtbanken. Daarnaast werd ook de evenwichtige verhouding tussen het advieswerk enerzijds en de geschillenbeslechting anderzijds mee in rekening genomen en prees de jury het kantoor van naampartner Erik Monard omdat het een duidelijke strategie aanhoudt, weet te presteren onder tijdsdruk, dichtbij haar cliënteel staat en een correcte en transparante inschatting van de kosten en fees geeft.

Voor Monard-D’Hulst zelf is deze lofzang de bekroning van een doordachte aanpak: “Wij geven onze cliënten graag op voorhand een inschatting van de kansen,” aldus Natalie Ulburghs, vennoot bij Monard-D’Hulst. “Is er ruimte voor bemiddeling en verzoening, dan wordt hiernaar altijd gestreefd. Escalerende conflicten of langdurige procedures worden hierdoor meestal vermeden. En moet er toch naar de rechtbank gegaan worden, staan we ook daar ons mannetje.“

Monard-D’Hulst heeft naast Hasselt ook vestigingen in Brussel, Gent, Kortrijk en sinds kort ook in Antwerpen. Samen tellen deze entiteiten 107 advocaten.

Reageer op dit bericht

Sector
Onderneming
Personen

Gerelateerde berichten

Sector
Onderneming
Personen
Gemeente

Veel gelezen in deze regio

Dit overzicht graag personaliseren met onderwerpen op jouw maat?

Maak een account aan en ga op onze gids pagina op zoek naar bedrijven, personen, sectoren en gemeentes die binnen jouw interessegebied vallen. Op deze manier kunnen we in onderstaand overzicht een gepersonaliseerde lijst van artikels tonen.