Nieuws Limburg Monard Law stelt onafhankelijke CEO aan

Monard Law stelt onafhankelijke CEO aan

Monard Law stelt onafhankelijke CEO aan

“Monard Law is klaar voor de volgende 25 jaar. De nieuwe naam en logo zijn het sluitstuk van een veranderingsproces dat twee jaar geleden werd ingezet.” Dat heeft oprichter en voorzitter van de raad van bestuur Erik Monard gezegd op de 25ste verjaardag van het advocatenkantoor. “De nieuwe structuur zorgt ervoor dat de volgende generatie advocaten groeimogelijkheden krijgt.”

Karen BraekmansMonard Law heeft ook beslist om een onafhankelijke CEO met economische achtergrond het kantoor van 85 advocaten te laten leiden. Het gaat om Karen Braeckmans, die eerder partner was bij het consulting bedrijf Accenture en nadien lid was van het VRT-directiecomité.

“Als vennoten zelfs zo ver willen gaan om een niet-jurist aan het hoofd van hun bedrijf te zetten, dan weet je dat er plaats is voor creativiteit en vernieuwing,” zegt Braekmans. “Die houding vind je vaak bij start-ups en jonge bedrijven, maar niet bij een gevestigd kantoor dat al 25 jaar bestaat.”

Daarnaast zullen er volgens Erik Monard onafhankelijke bestuurders worden aangetrokken om het kantoor mee strategisch te adviseren.

Reageer op dit bericht

Gerelateerde berichten

Sector
Onderneming
Gemeente

Veel gelezen in deze regio

Dit overzicht graag personaliseren met onderwerpen op jouw maat?

Maak een account aan en ga op onze gids pagina op zoek naar bedrijven, personen, sectoren en gemeentes die binnen jouw interessegebied vallen. Op deze manier kunnen we in onderstaand overzicht een gepersonaliseerde lijst van artikels tonen.