Nieuws Limburg Mooi contract voor ex-TVL-baas

Mooi contract voor ex-TVL-baas

Mooi contract voor ex-TVL-baas

I-Line, het PR en communicatiebureau van voormalig TVL-hoofdredacteur Philip Hilven, zal de volgende twee jaar de audiovisuele communicatie van hogeschool UC Leuven-Limburg (UCLL) verzorgen. De opdracht bestaat uit thematische videoproducties en verslaggeving van een aantal events van UCLL. Verder heeft I-Line ook een systeem bedacht om op korte tijd honderden studenten van de hogeschool op te leiden om filmpjes te maken die gepost kunnen worden op sociale media. Dit project zal worden uitgevoerd tijdens het volgende schooljaar. Zaakvoerder Philip Hilven is blij met de samenwerking. “UCLL is de grootste hogeschool van Vlaanderen. De samenwerking biedt ons de mogelijkheid om nieuwe stappen te zetten in de ontwikkeling van ons jonge bureau.”

phil hilVoor de uitbouw van de audiovisuele poot, investeert I-Line trouwens in de nieuwste technologie. “We werken voor opnames al een jaar met drones,” stelt Philip Hilven. “Het bevalt ons zo goed, dat we nu een nieuwe, grote drone hebben aangekocht. Die biedt ons de mogelijkheid om vanuit de lucht 4K-videobeelden en kwaliteitsfotografie te leveren en ook gespecialiseerd camerawerk uit te voeren, zoals inspecties met een warmtegevoelige infraroodcamera.”

I-Line, dat op dit ogenblik werkt met 3 vaste mensen en een grote groep freelancers, heeft overigens ook voor de PR-activiteiten recent nog een aantal mooie referenties weten te strikken, zo voegt Philip Hilven nog toe.

Reageer op dit bericht

Gerelateerde berichten

Veel gelezen in deze regio

Dit overzicht graag personaliseren met onderwerpen op jouw maat?

Maak een account aan en ga op onze gids pagina op zoek naar bedrijven, personen, sectoren en gemeentes die binnen jouw interessegebied vallen. Op deze manier kunnen we in onderstaand overzicht een gepersonaliseerde lijst van artikels tonen.