Nieuws Limburg Mooie overname voor De Syndicus (Hasselt)

Mooie overname voor De Syndicus (Hasselt)

Mooie overname voor De Syndicus (Hasselt)

De Syndicus uit Hasselt, aangestuurd door zaakvoerders David Wellens en Annelies Van Praet, heeft zopas in Geel collega-syndicus Area overgenomen. “Je moet het zien als een strategisch beslissing in onze groeiambitie”, stelt het duo. “Met deze overname versterken we ons netwerk van kantoren in West-Limburg en de Kempen.”

“We zijn blij dat we de overname van onze Area-collega’s in goede banen hebben kunnen leiden”, zeggen David Wellens en Annelies Van Praet (foto). “Dankzij deze geografische uitbreiding hebben we nu kantoren in zowel Vlaams-Brabant (Leuven & Diest), Limburg (Hasselt) als Antwerpen (Geel & Lier). Daardoor staan we veel dichter bij onze klanten. Ook op het gebied van expertise, kennis en capaciteit nemen we een gigantische stap vooruit. Ons team bestaat nu uit 40 medewerkers. Met meer dan 750 gebouwen in portefeuille is dat geen overbodige luxe.”

De uitbreiding van de organisatie gaat gepaard met een totale rebranding. “Een goede communicatie met onze klanten is altijd een prioriteit geweest voor ons”, stelt het duo. “Nu we deze strategische zet achter de rug hebben, is het van belang dat we ons imago laten matchen met onze expertise en dienstverlening. Met een totale rebranding dragen we onze professionele manier van werken uit naar onze huidige en toekomstige klanten.”

Reageer op dit bericht

Reacties

Firmin G. 2021-09-22 10:14:28

Hallo, Proficiat en veel succes Firmin

Steven J. 2021-09-22 08:05:23

Proficiat David en Annelies en veel succes! 👍🏻 Groeten, Steven Jansen

Gerelateerde berichten

Veel gelezen in deze regio

Dit overzicht graag personaliseren met onderwerpen op jouw maat?

Maak een account aan en ga op onze gids pagina op zoek naar bedrijven, personen, sectoren en gemeentes die binnen jouw interessegebied vallen. Op deze manier kunnen we in onderstaand overzicht een gepersonaliseerde lijst van artikels tonen.