Nieuws Limburg Mooie transfer van Mediahuis naar UHasselt

Mooie transfer van Mediahuis naar UHasselt

Mooie transfer van Mediahuis naar UHasselt

De start van het nieuwe schooljaar betekent traditioneel ook voor een aantal werkende mensen het begin van een carrièrewending. Eén daarvan is Piet Vandebroek, die het Mediahuis verlaat om de UHasselt te gaan versterken.

Piet was de afgelopen 5 jaar het aanspreekpunt voor de institutionele relaties bij de mediagroep. Hij begeleidde de partners bij het opzetten van mediacampagnes in de diverse publicaties van Het Huis, waaronder Made in Limburg.

Hij maakt nu de overstap naar de UHasselt, waar hij het Universiteitsfonds zal coördineren. “Voor universiteiten is het anno 2017 een must om naast de traditionele inkomsten ook via diverse fondsen op zoek te gaan naar ondernemers, organisaties en andere weldoeners om diverse onderzoeken en het onderwijs te financieren”, aldus Piet Vandebroek. “Zo’n universiteitsfonds is er bijvoorbeeld om (kans)arme masterstudenten een studiebeurs aan te bieden, baanbrekend onderzoek te blijven voeren, studenten naar het buitenland op stage te sturen, doctoraatsbeurzen te financieren of de bibliotheekcollectie uit te breiden. Het wordt mijn taak om dit fonds verder op de kaart te zetten.”

Bij het Mediahuis wordt Piet Vandebroek opgevolgd door Miet Driesen, die al eerder de institutionele relaties voor haar rekening nam, en dus terugkeert naar vertrouwde bodem.

Reageer op dit bericht

Gerelateerde berichten

Veel gelezen in deze regio

Dit overzicht graag personaliseren met onderwerpen op jouw maat?

Maak een account aan en ga op onze gids pagina op zoek naar bedrijven, personen, sectoren en gemeentes die binnen jouw interessegebied vallen. Op deze manier kunnen we in onderstaand overzicht een gepersonaliseerde lijst van artikels tonen.