Nieuws Limburg Mookum en Bivolino bij beste webwinkels

Mookum en Bivolino bij beste webwinkels

Mookum en Bivolino bij beste webwinkels

Jaarlijks worden er interessante prijzen uitgereikt voor de beste webwinkels van het land. Initiatiefnemer is Be Commerce, de belangenvereniging van de webwinkels. Er zijn winnaars in diverse categorieën, zoals de starters, de internationale shops, de multimediabedrijven of de kledinghandels. Bij de genomineerden zitten grote jongens als Delhaize, Decathlon, Center Parcs, Neckermann en de NMBS. Maar… ook 2 Limburgse kmo’s!

In de categorie ‘Huis, Tuin en Dier’, maar ook bij de startende webwinkels, is het webplatform voor designmeubelen Mookum genomineerd. Het project van Gert Gijbels, dat ook kan rekenen op de steun van LRM, biedt jonge ontwerpers de kans om hun creatieve ideeën naar de markt te brengen. (Lees artikel over dit bedrijf hier).

Een tweede Limburgse genomineerde is Bivolino uit Diepenbeek. Het bedrijf van Michel Byvoet maakt overhemden op maat, die via de webwinkel door de klant kunnen samengesteld worden. Bivolino is kandidaat in de categorie voor beste ‘Cross Border’ webwinkel. (Lees artikel over dit bedrijf hier)

Stemmen op je favoriete webwinkel kan nog tot 8 mei via deze link.

Reageer op dit bericht

Gerelateerde berichten

Veel gelezen in deze regio

Dit overzicht graag personaliseren met onderwerpen op jouw maat?

Maak een account aan en ga op onze gids pagina op zoek naar bedrijven, personen, sectoren en gemeentes die binnen jouw interessegebied vallen. Op deze manier kunnen we in onderstaand overzicht een gepersonaliseerde lijst van artikels tonen.