Nieuws Limburg Moore power voor PKF in strijd tegen Big 4

Moore power voor PKF in strijd tegen Big 4

(Pre Korona Foto)

Moore power voor PKF in strijd tegen Big 4

PKF-VMB met vestigingen in Pelt en Hasselt, en aangestuurd door de Limburgse partners-vennoten Ingrid Vosch, Stefan Agten, Bart Palmans en Patrick Indenhoek, gaat een fusie aan met Moore Belgium, vroeger gekend als Moore Stephens Verschelden. Zo wordt een groep gevormd die met zo’n 650 specialisten in accountancy en consulting-activiteiten.

Eind augustus stapte Moore Belgium in een partnership met private equity fonds Waterland, wat hen financiële armslag geeft om de consolidatie in de Belgische markt van accounting, tax, audit- en consulting verder te zetten. Dit leidt enkele maanden later al tot de krachtenbundeling met PKF-VMB, ook actief in o.a. accounting, tax, M&A en audit.

PKF-VMB staat met kantoren in Pelt en Hasselt vooral sterk in Limburg, een regio die door Moore Belgium (dat wel een vestiging heeft in Hasselt) nog weinig is bewerkt. Het gaat om de tweede grote poging van Moore Belgium om Limburg in te lijven, nadat in 2012 na een kortstondige vrijage met Van Havermaet, de ‘runaway-bride’ de deal deed afketsen.

De 4 Limburgse (van de 11) vennoten van PKF-VMB, Ingrid Vosch, Stefan Agten, Bart Palmans en Patrick Indenhoek, brengen een team van 130 medewerkers en 14 miljoen euro omzet mee. Moore Belgium telt meer dan 500 mensen en genereert een omzet van zo’n 60 miljoen. Ze gaan nu als ‘compagnons de route’ de krachten bundelen en de Big Four het vuur aan de schenen leggen.

Reageer op dit bericht

Gerelateerde berichten

Hasselt
Hasselt

Bessemans sluit aan bij coöperatie

De Limburgse consultant Jochen Bessemans haakt zijn wagonnetje vast aan True Colours, een coöperatief collectief dat mensen, teams en organisaties… Lees meer

Veel gelezen in deze regio

Dit overzicht graag personaliseren met onderwerpen op jouw maat?

Maak een account aan en ga op onze gids pagina op zoek naar bedrijven, personen, sectoren en gemeentes die binnen jouw interessegebied vallen. Op deze manier kunnen we in onderstaand overzicht een gepersonaliseerde lijst van artikels tonen.