Nieuws Limburg Mosselen en deuren blijven open bij Konings

Mosselen en deuren blijven open bij Konings

Mosselen en deuren blijven open bij Konings

Restaurant Konings in Tongeren, tot ver over de provinciegrenzen gekend voor de mosselspecialiteiten, is overgenomen. Het is ondernemer Eddy Withofs, zaakvoerder van HR-dienstengroep CLB uit Alken, die het gerenommeerde restaurant een nieuw elan wil geven.

Al meer dan 40 jaar is Restaurant Konings een begrip in Limburg. Ook vanuit Wallonië, Nederlands-Limburg en Vlaams-Brabant komen vaste klanten naar Tongeren om hier mosselen te eten. Doorheen de jaren werd de kaart aangevuld met vis- en vleesgerechten.

Yves Cufaro, die al sinds 1989 in de zaak werkt, nam in 2010 de aandelen over van Danny Moës en Patrice Konings, het echtpaar dat nog steeds eigenaar is van het gebouw. De zaakvoerder was al een tijdje op zoek naar een overnemer, en die is nu gevonden in de persoon van Eddy Withofs. Die maakt een doorstart met een nieuwe vennootschap. “We zetten met heel veel enthousiasme de traditie van Restaurant Konings verder”, zegt hij. “De naam blijft behouden en Yves zal zoals altijd, de gasten blijven verwelkomen. Daarmee is de continuïteit gewaarborgd en mogen alle klanten gerust zijn dat hun favoriete portie mosselen bij Konings beschikbaar blijft.”

Reageer op dit bericht

Gerelateerde berichten

Veel gelezen in deze regio

Dit overzicht graag personaliseren met onderwerpen op jouw maat?

Maak een account aan en ga op onze gids pagina op zoek naar bedrijven, personen, sectoren en gemeentes die binnen jouw interessegebied vallen. Op deze manier kunnen we in onderstaand overzicht een gepersonaliseerde lijst van artikels tonen.