Nieuws Limburg Motmans neemt Plug.in Office over

Motmans neemt Plug.in Office over

Motmans neemt Plug.in Office over

Motmans had al een aantal partners, maar nu neemt zaakvoerder Geert Motmans ook zijn persoonlijke partner over… Meer concreet gaat het hr-advieskantoor Motmans & Partners in zee met Plug.in Office, de snelgroeiende dienstverlener in administratieve ondersteuning van Nele Seys.

Plug.in Office werd door Nele Seys opgestart in 2018 om bedrijven specifieke administratieve taken, zoals personeels- & loonadministratie, boekhoudkundige verwerking en office management, uit handen te nemen op uur- of dagbasis. Met dit concept groeide de onderneming op korte tijd uit tot een beloftevolle en gekende scale-up.

De dienstverlening wordt nu geïntegreerd bij Motmans en Partners, het bedrijf voor HR-diensten dat werd opgericht en geleid door Geert Motmans, echtgenoot van Nele Seys. “Plug.in Office is een verfrissend concept dat complementair is met onze divisie voor interim-management”, zegt Geert Motmans. “De integratie laat toe dat we niet alleen de hogere managementprofielen, maar ook de experten op administratief vlak bij onze klanten kunnen voorstellen. En dat zowel voor 4 uur per week als voor een voltijdse oplossing. Ons aanbod wordt dus veel rijker, zowel qua profielen als qua contractvorm. Ook op andere domeinen, zoals payroll en loonadministratie, is er een overlap tussen de activiteiten van beide ondernemingen.”

Nele Seys gaat zelf andere paden bewandelen, maar Cherly Freson, die al de operationele leiding van Plug.in Office in handen had, blijft samen met de andere teamleden aan boord en maakt dus mee de overstap. Het concept en de naam blijven behouden. “We zijn klaar om na deze samenvoeging het potentieel voor verdere groei alle kansen te geven”, besluit Motmans.

Reageer op dit bericht

Gerelateerde berichten

Meest gelezen in deze regio

Veel gelezen in deze regio

Dit overzicht graag personaliseren met onderwerpen op jouw maat?

Maak een account aan en ga op onze gids pagina op zoek naar bedrijven, personen, sectoren en gemeentes die binnen jouw interessegebied vallen. Op deze manier kunnen we in onderstaand overzicht een gepersonaliseerde lijst van artikels tonen.