Nieuws Limburg Motmans stort zich nu ook op de uitgang

Motmans stort zich nu ook op de uitgang

Motmans stort zich nu ook op de uitgang

HR-dienstverlener Motmans & Partners uit Hasselt slaat de handen in elkaar met Travvant, een specialist in outplacement. “Dit partnership heeft als doel om Belgische bedrijven en kandidaten nog beter te kunnen helpen groeien”, vertellen Geert Motmans (Motmans & Partners) en Roeland Van Dessel (Travvant).

“Hoewel onze focus ligt op Build (talent development), Buy (aanwervingen) en Borrow (interim-management), kregen we toch regelmatig de vraag naar begeleiding van de uitstroom van werknemers”, vertelt Geert Motmans. “Door corona is het landschap ingrijpend veranderd, wat ons heeft doen nadenken over hoe we onze klanten bij die uitstroom gericht en gespecialiseerd kunnen helpen. Het partnership met Travvant, een onafhankelijke specialist in dit outplacement, laat toe dat Motmans & Partners deze dienst kan aanbieden aan zowel de bedrijven als de betrokken werknemers, zonder onze neutraliteit te moeten opgeven.”

“Na een eerste ontmoeting was het duidelijk dat wij aanvullend en versterkend kunnen werken zonder in elkaars vaarwater te komen”, zegt Roeland Van Dessel van Travvant, met hoofdzetel in Antwerpen. “Als dit dan ook gepaard gaat met open en begripvolle communicatie en respect voor elkaars corebusiness, is dit een win-win.”

Daar is ook Motmans van overtuigd. “We evolueren verder naar een allround hr-dienstverlener die een totaaloplossing kan bieden”, aldus Geert Motmans. “Dat Travvant bovendien nationaal actief is, en wij zo onze horizonten kunnen verbreden, is eveneens mooi meegenomen. We gaan nu de ervaren mensen van beide organisaties samen zetten om expertise en best practices uit te wisselen. Zo kunnen we samen op lange termijn de beste service leveren aan klanten en kandidaten.”

Reageer op dit bericht

Gerelateerde berichten

Borgloon, Hasselt
Borgloon

Financieel trio vergroot actieterrein

Finvision Hasselt, het financieel advieskantoor van vennoten Jurgen Jackers, Dirk Blanpain en Hilde Albert, gaat uitbreiden naar de Kempen. Vanaf… Lees meer

Houthalen-Helchteren
Houthalen-Helchteren

Rechter trekt faillissement terug in

De Ondernemingsrechtbank Antwerpen, afdeling Hasselt, heeft het faillissement van de onderneming Reners Johan BV ingetrokken. De begrafenisondernemer uit Houthalen-Helchteren heeft… Lees meer

Meest gelezen in deze regio