Nieuws Limburg Nagelnieuw tuincentrum gaat 12 miljoen euro kosten

Nagelnieuw tuincentrum gaat 12 miljoen euro kosten

Nagelnieuw tuincentrum gaat 12 miljoen euro kosten

’t Serreke in Ham heeft vergevorderde plannen voor de bouw van een nagelnieuw tuincentrum op de site aan het op- en afrittencomplex van de E313. “Het is de bedoeling de oppervlakte van de winkelruimte bijna te verdubbelen. En ook onze parking wordt uitgebreid”, zegt zaakvoerster Marleen Theys. “Dit project is goed voor zo’n dertig extra jobs, een investering van 12 miljoen euro.”

Sinds 1993 is tuincentrum ’t Serreke gevestigd aan het oprittencomplex in Ham. “Na 25 jaar zijn niet alleen de gebouwen aan vernieuwing toe, maar moet ook de inrichting van de huidige parking worden herzien”, aldus Marleen Theys. “Vandaar de plannen voor een nieuw tuincentrum.”

Het project omvat een totale bebouwde oppervlakte van 15.500 m2. Dat is bijna een verdubbeling van de huidige capaciteit van 8.000 m2. De bijbehorende parking is goed voor 550 parkeerplaatsen. Vooral de afdeling voor buitenplanten zal sterk uitbreiden. “Binnenkort gaan we op zoek naar een dertigtal extra vaste medewerkers,” aldus nog de zaakvoerster. “We hopen het nieuwe tuincentrum te kunnen openen in het voorjaar van 2018.”

Reageer op dit bericht

Gerelateerde berichten

Onderneming
Personen
Gemeente

Meest gelezen in deze regio

Veel gelezen in deze regio

Dit overzicht graag personaliseren met onderwerpen op jouw maat?

Maak een account aan en ga op onze gids pagina op zoek naar bedrijven, personen, sectoren en gemeentes die binnen jouw interessegebied vallen. Op deze manier kunnen we in onderstaand overzicht een gepersonaliseerde lijst van artikels tonen.