Nieuws Limburg Narvik (Zutendaal) wil 40 miljoen investeren

Narvik (Zutendaal) wil 40 miljoen investeren

Narvik (Zutendaal) wil 40 miljoen investeren

Narvik HomeParcs wil in het vakantiepark Mooi Zutendaal 200 nieuwe vakantiehuizen bouwen. Het gaat om een investering van 40 miljoen euro. Op het domein stonden vroeger zo’n 800 stacaravans, die geleidelijk aan worden afgebouwd om huisjes op te bouwen. Zo’n 7 jaar geleden is met deze operatie begonnen. Vandaag staan er al zo’n 200 nieuwe chalets en villa’s, die elk plaats bieden aan 4 tot 12 personen. Maar wegens het succes willen de investeerders de capaciteit gevoelig opdrijven. Vooral het luxesegment is erg in trek. Narvik is met de autoriteiten in onderhandeling om de vergunningen voor de uitbreiding te bekomen.

Narvik HomeParcs heeft ook een camping in Noord-Brabant én een vestiging in Nederlands-Limburg (Heelderpeel), waar ook villa’s, chalets en kampeerplaatsen worden aangeboden.

Reageer op dit bericht

Gerelateerde berichten

Sector
Onderneming
Gemeente

Veel gelezen in deze regio

Dit overzicht graag personaliseren met onderwerpen op jouw maat?

Maak een account aan en ga op onze gids pagina op zoek naar bedrijven, personen, sectoren en gemeentes die binnen jouw interessegebied vallen. Op deze manier kunnen we in onderstaand overzicht een gepersonaliseerde lijst van artikels tonen.