Nieuws Limburg Nebim JRS keurt vrachtwagens in eigen huis

Nebim JRS keurt vrachtwagens in eigen huis

Nebim JRS keurt vrachtwagens in eigen huis

Pascal PeetersDe fullservice dienstverlener voor de vrachtwagensector Nebim JRS in Bilzen, start op 1 februari met een eigen keuringsinstallatie. “Samen met de Autoveiligheid kunnen de keuringen dan hier bij ons gebeuren en moeten de truck- of buschauffeurs niet meer gaan aanschuiven in As of Alken,” zegt zaakvoerder Pascal Peeters, die onlangs ook de aandelen van collega-zaakvoerder Ben Jans overnam.

“Onze werkplaats is uitgerust om ieder voertuig boven 3,5 ton te ontvangen, dus zowel vaste bakwagens als trailers en bussen kunnen hier terecht. We halen de voertuigen zelfs op bij de klant als die dat wenst.” De erkenning is belangrijk voor Nebim JRS. “Deze extra dienstverlening kan het verschil maken in een sector die zeer zwaar kreunt onder de slechte economische omstandigheden,” aldus nog Peeters. “We pakken de crisis graag aan met nieuwigheden.”

Reageer op dit bericht

Gerelateerde berichten

Veel gelezen in deze regio

Dit overzicht graag personaliseren met onderwerpen op jouw maat?

Maak een account aan en ga op onze gids pagina op zoek naar bedrijven, personen, sectoren en gemeentes die binnen jouw interessegebied vallen. Op deze manier kunnen we in onderstaand overzicht een gepersonaliseerde lijst van artikels tonen.