Nieuws Limburg Nederland veroveren? Uw collega’s vertellen hoe…

Nederland veroveren? Uw collega’s vertellen hoe…

Nederland veroveren? Uw collega’s vertellen hoe…

Hebt u plannen om de Nederlandse markt te veroveren? Wie kan u dan beter informeren dan 8 directeurs/eigenaars van Nederlands-Limburgse bedrijven? In samenwerking met onze collega-website WijLimburg.nl mogen wij 8 Belgisch-Limburgse ondernemers-eigenaars uitnodigen om een besloten bijeenkomst bij te wonen.

officenter Maastricht gebouwVKW-voorzitter Bas van de Kreeke en de CEO van Officenter Christa Jouck, beiden zelf actief in Belgisch én Nederlands Limburg, stellen de delegaties samen. Onder de titel Limburgse Toppers Samen Sterker komt deze groep samen op 28 oktober en 25 november, telkens van 17u tot 21u30 in Officenter Maastricht. Deelname is gratis dankzij de inbreng van een aantal sponsors. Wie graag wil deelnemen kan inschrijven via deze link (even naar beneden scrollen).

Reageer op dit bericht

Gerelateerde berichten

Veel gelezen in deze regio

Dit overzicht graag personaliseren met onderwerpen op jouw maat?

Maak een account aan en ga op onze gids pagina op zoek naar bedrijven, personen, sectoren en gemeentes die binnen jouw interessegebied vallen. Op deze manier kunnen we in onderstaand overzicht een gepersonaliseerde lijst van artikels tonen.