Nieuws Limburg Nederlanders investeren in Houthalense cleantech

Nederlanders investeren in Houthalense cleantech

Nederlanders investeren in Houthalense cleantech

Het Nederlandse adviesbureau APPM Management Consultants investeert mee in het Houthalense bedrijf The New Drive. Dat heeft oprichter Arthur Vijghen van The New Drive bekendgemaakt. Zijn onderneming richt zich op duurzame mobiliteit en elektrisch vervoer in het bijzonder. “Deze kapitaalsverhoging geeft ons de nodige zuurstof om te groeien als advies- en projectbureau in duurzame mobiliteit,” aldus Vijghen. “Onze partners bieden naast kapitaal, ook veel expertise die we in België kunnen gebruiken. In Nederland zijn er bijvoorbeeld al verschillende vernieuwende ideeën opgezet om files te verminderen.”

the new driveVolgens Pepijn van Wijmen, directeur van het Nederlandse APPM, is de participatie ook voor hen een belangrijke stap. “Met een deelneming in The New Drive geven we onze internationale ambities verder vorm. We kunnen zowel expertise, medewerkers als internationale contacten uitwisselen om nog sneller te groeien.”

GeHo

Reageer op dit bericht

Gerelateerde berichten

Veel gelezen in deze regio

Dit overzicht graag personaliseren met onderwerpen op jouw maat?

Maak een account aan en ga op onze gids pagina op zoek naar bedrijven, personen, sectoren en gemeentes die binnen jouw interessegebied vallen. Op deze manier kunnen we in onderstaand overzicht een gepersonaliseerde lijst van artikels tonen.