Nieuws Limburg Neerpelt boven op gala van beste tuinaanleggers

Neerpelt boven op gala van beste tuinaanleggers

Neerpelt boven op gala van beste tuinaanleggers

Het moet daar goede grond zijn in Neerpelt, want maar liefst 4 van de 9 medailles voor de Limburgse Tuinaannemer van het Jaar gingen naar bedrijven uit de noordelijke gemeente. Dat werd bekendgemaakt door de jury van VBTL, Vereniging voor de Betere Tuinaanleggers in Limburg.

Wilfried Van Looy, voorzitter van VBTL, zet even de puntjes op de i: “Deze wedstrijd heeft niet als doel om de mooiste tuinen van Limburg te belonen”, klinkt het. “Wat we wel doen is gericht op zoek gaan naar het vakmanschap van de tuinaannemer. De jury beoordeelt dus projecten op basis van de wijze waarop ze gerealiseerd zijn. Limburg is vandaag al internationaal gekend omwille van zijn sterke lichting professionele tuinaannemers. Met deze wedstrijd willen we bedrijven in onze sector blijven prikkelen en stimuleren om de lat permanent erg hoog te leggen. Een intentie die zijn vruchten afwerpt.” Wat ook mag blijken uit volgend lijstje van winnaars, verdeeld over 3 categorieën:

> 250 m2
goud: Groenbedrijf Van Vlierden, Neerpelt
zilver: Jan Pepels, Neerpelt
brons: Quercus, Hasselt


250 tot 1000 m2

goud: Ruben Cox, Lommel
zilver: Bart Janssen, Opglabbeek
brons: Wim Beliën, Ham

+1000 m2
goud: Gert Kwanten, Neerpelt
zilver: Paul Nijst, Zutendaal
brons: Tuinservice Tilburgs, Neerpelt

Reageer op dit bericht

Sector
Onderneming

Gerelateerde berichten

Sector
Onderneming
Gemeente

Veel gelezen in deze regio

Dit overzicht graag personaliseren met onderwerpen op jouw maat?

Maak een account aan en ga op onze gids pagina op zoek naar bedrijven, personen, sectoren en gemeentes die binnen jouw interessegebied vallen. Op deze manier kunnen we in onderstaand overzicht een gepersonaliseerde lijst van artikels tonen.