Nieuws Limburg Nelissen verhuist van Alken naar nieuwbouw in Hasselt

Nelissen verhuist van Alken naar nieuwbouw in Hasselt

Nelissen verhuist van Alken naar nieuwbouw in Hasselt

Nelissen Verzekeringen, één van de grotere onafhankelijke verzekeringskantoren in Limburg, verhuist omwille van plaatsgebrek van Alken naar een nieuwbouw in Hasselt. Zaakvoerder Jurgen Nelissen breidt tegelijk ook het personeelsbestand uit.

Nelissen telt in het klantenbestand zo’n 8.000 particuliere klanten en 800 bedrijven. Dat aantal groeit nog steeds en maakt een verhuizing noodzakelijk. Een opvallende, energieneutrale nieuwbouw aan de Luikersteenweg in Hasselt wordt de nieuwe uitvalsbasis van Nelissen Verzekeringen.

“We beschikken voortaan over een seminariezaal, waar we infosessies en opleidingen voor onze klanten zullen organiseren”, zegt Jurgen Nelissen. “We mikken vooral op KMO’s, aangezien daar onze groeimarkt ligt.” In de uitvoering van de uitbreidingsplannen wil het bedrijf het evenwicht bewaken tussen schaalvergroting en persoonlijke service. “De persoonlijke benadering op maat zit in ons DNA”, aldus de zaakvoerder. “Tegelijk investeren we in automatisering en de ontwikkeling van nieuwe producten die ook online kunnen afgesloten worden. Zo vindt iedereen de dienstverlening die bij hem past.”

Reageer op dit bericht

Gerelateerde berichten

Meest gelezen in deze regio

Veel gelezen in deze regio

Dit overzicht graag personaliseren met onderwerpen op jouw maat?

Maak een account aan en ga op onze gids pagina op zoek naar bedrijven, personen, sectoren en gemeentes die binnen jouw interessegebied vallen. Op deze manier kunnen we in onderstaand overzicht een gepersonaliseerde lijst van artikels tonen.