Nieuws Limburg Netwerkers nestelen zich in noorden

Netwerkers nestelen zich in noorden

Netwerkers nestelen zich in noorden

Ondernemers die hun netwerk willen uitbouwen, moeten daarvoor doorgaans naar Hasselt afzakken. Met DD2 opent nu in Lommel echter een gloednieuwe eventlocatie die hét trefpunt moet worden voor het Noord-Limburgse zakenleven. De investering in het project bedraagt zo’n 3 miljoen euro.

Het was ondernemer Patric Derdaele die 5 jaar geleden het idee kreeg om een eventlocatie voor Noord-Limburgse bedrijven op te zetten. “Door het uitblijven van de Noord-Zuidverbinding leven wij hier op een eiland”, vindt Derdaele. “Het is niet evident om zich altijd naar Hasselt of Genk te verplaatsen om te netwerken met andere bedrijfsleiders, zakelijke contacten of collega’s. Vandaar het idee om hier in Lommel een moderne locatie met alle faciliteiten te bouwen, waar zakenmensen van de regio elkaar kunnen treffen. Zo is DD2 ontstaan.”

Het moderne complex (zie filmpje onderaan voor volledige impressie) kan tot 800 mensen gelijktijdig ontvangen. “De grote ruimte is uitgerust met technische snufjes voor hoogkwalitatief beeld, licht en geluid”, legt Derdaele uit. “Dat is nodig voor congressen, seminaries en opleidingen, maar dient net zo goed voor een personeelsfeest met een DJ… Daarnaast hebben we diverse lounges en vergaderzalen, waar in alle comfort zowel formele als informele besprekingen kunnen plaatsvinden. Er zijn ook uitgebreide cateringfaciliteiten, voor after work drinks, een snelle lunch of een stijlvol diner. Tot slot hebben we ook een ‘man cave’ om in een ontspannen sfeer met collega’s en zakenpartners even de zinnen te verzetten.”

DD2 gaat voor de invulling van de kalender een samenwerking opstarten met plaatselijke ondernemersverenigingen, serviceclubs, gemeentebesturen, opleidingsinstanties, eventorganisatoren en individuele bedrijven. “Alle voorstellen om hier iets te organiseren zijn bespreekbaar”, aldus Derdaele. “We zijn er helemaal klaar voor. Op het ritme dat corona toelaat, beginnen we nu met reservaties aan te nemen. Wie eens een kijkje wil komen nemen, moet gewoon de grote dinosaurus zoeken die we in het Kristalpark voor ons gebouw hebben neergezet…”

Reageer op dit bericht

Reacties

Leo R. 2021-05-10 21:46:15

Proficiat aan Patric DERDAELE en zijn kinderen! Fantastische ondernemers in Limburg!

Sector
Onderneming

Gerelateerde berichten

Sector
Onderneming
Gemeente

Veel gelezen in deze regio

Dit overzicht graag personaliseren met onderwerpen op jouw maat?

Maak een account aan en ga op onze gids pagina op zoek naar bedrijven, personen, sectoren en gemeentes die binnen jouw interessegebied vallen. Op deze manier kunnen we in onderstaand overzicht een gepersonaliseerde lijst van artikels tonen.