Nieuws Limburg Neven sluit in Maasmechelen en focust op Diepenbeek

Neven sluit in Maasmechelen en focust op Diepenbeek

Neven sluit in Maasmechelen en focust op Diepenbeek

meubelen neven eybenDe gekende meubelzaak Neven gaat 6 jaar na de opening van de winkel in Maasmechelen, deze tweede vestiging sluiten. “Het huurcontract loopt er ten einde, en dat is voor ons het sein om ons volledig te gaan focussen op de hoofdvestiging in Diepenbeek,” zegt zaakvoerder Kris Eyben. “Het voltallige personeel van Maasmechelen komt het team in Diepenbeek versterken, waardoor we nog meer service kunnen bieden.”

Meubelen Neven gaat dan ook uitbreiden in Diepenbeek. “Zo komt er een nieuwe afdeling met kwaliteitsmeubelen van Duitse makelij, hebben we een een nieuw gamma van tapijten samengesteld en laten we zien hoe multimedia in het interieur kan geïntegreerd worden,” verduidelijkt medezaakvoerder Geert Eyben.

De vestiging in Maasmechelen, die 5000 m2 groot is, wordt nog tot de zomer van 2016 behouden als outlet, onder meer om toonzaalmodellen uit te verkopen.

Reageer op dit bericht

Gerelateerde berichten

Veel gelezen in deze regio

Dit overzicht graag personaliseren met onderwerpen op jouw maat?

Maak een account aan en ga op onze gids pagina op zoek naar bedrijven, personen, sectoren en gemeentes die binnen jouw interessegebied vallen. Op deze manier kunnen we in onderstaand overzicht een gepersonaliseerde lijst van artikels tonen.