Nieuws Limburg Neven zoekt synergie in Umbrië

Neven zoekt synergie in Umbrië

Neven zoekt synergie in Umbrië

Verpakkingsproducent ANL Plastics uit Wellen heeft een samenwerkingsakkoord gesloten met Faroplast, een Italiaanse sectorgenoot. Aangezien ze een complementair gamma aanbieden, gaan ze met vereende krachten de Europese markt te lijf.

ANL Plastics is het bedrijf van de familie Neven (ANL staat voor Alfons Neven Lemmens). Er worden plastic verpakkingen gemaakt voor (vooral) de voedingsindustrie, zoals trays, potjes en doosjes. Daarvoor beschikt ANL over 11 extrudors en 42 thermoform-machines. De capaciteit laat grote productievolumes toe.

Partner Faroplast heeft 12 thermoform-machines, die vooral dienen om trays te maken voor pralines en chocolade. Ze zijn gespecialiseerd in kleine oplages, en vormen zo dus een complementair duo met ANL.

Door het samenwerkingsakkoord kunnen klanten van alle soorten bij het grotere geheel terecht. Er zal ook synergie worden gezocht voor de afdelingen R&D en Sales. Zo zullen ANL en Faroplast gezamenlijk aanwezig zijn op de grote voedingsbeurzen in de wereld.

Reageer op dit bericht

Onderneming
Personen

Gerelateerde berichten

Onderneming
Personen
Gemeente

Veel gelezen in deze regio

Dit overzicht graag personaliseren met onderwerpen op jouw maat?

Maak een account aan en ga op onze gids pagina op zoek naar bedrijven, personen, sectoren en gemeentes die binnen jouw interessegebied vallen. Op deze manier kunnen we in onderstaand overzicht een gepersonaliseerde lijst van artikels tonen.