Nieuws Limburg New Yorkse horecabaas opent Lucy Chang in Hasselt

New Yorkse horecabaas opent Lucy Chang in Hasselt

New Yorkse horecabaas opent Lucy Chang in Hasselt

Na De Markt in New York en enkele succesvolle Italiaanse restaurants in The Big Apple, opent horeca-uitbater Peter Michaels op 6 juli het restaurant Lucy Chang in Hasselt. Dit is de 6e vestiging van de Zuid-Oost Aziatische restaurantketen, sinds Michaels na 25 jaar VS opnieuw in België is neergestreken. “Omdat mijn kinderen schoolplichtig zijn, verhuisden we terug naar hier,” zegt hij. “Lucy Chang is een concept van ‘fingerfood’ in een trendy setting, geserveerd als snelle hap aan democratische prijzen. Het is dus niet de bedoeling om uitgebreid en gezellig een hele avond te tafelen. Ik ben er hier mee gestart als ‘bezigheid’, maar intussen is het veel meer dan dat geworden… Weldra gaat in Kortrijk ook de 7e vestiging open. En we zijn in onderhandeling om Lucy Chang ook als franchiseconcept in Nederland te introduceren. De eerste investeerder heeft plannen voor direct 6 vestigingen.”

De nieuwe Lucy Chang in Hasselt ligt in de Persoonsstraat, naast het restaurant JER. Iets verderop ligt de Refuge. Het interieur doet denken aan het Azië van de jaren ’20-’30 toen de Engelsen er koloniale ambities hadden. (Foto: Lucy Chang Antwerpen)

Reageer op dit bericht

Sector
Onderneming
Personen

Gerelateerde berichten

Sector
Onderneming
Personen
Gemeente

Veel gelezen in deze regio

Dit overzicht graag personaliseren met onderwerpen op jouw maat?

Maak een account aan en ga op onze gids pagina op zoek naar bedrijven, personen, sectoren en gemeentes die binnen jouw interessegebied vallen. Op deze manier kunnen we in onderstaand overzicht een gepersonaliseerde lijst van artikels tonen.