Nieuws Limburg Nickmans keert terug naar de heimat

Nickmans keert terug naar de heimat

Nickmans keert terug naar de heimat

Nu 8 jaar geleden nam tuinarchitect Jan Nickmans, afkomstig uit Stevoort, een tuinarchitectuurbureau over in het Nederlandse Vught. Samen met zijn collega Raoul Hagenbeek (rechts op de foto) herdoopten ze het kantoor tot PUUR. Een bloeiende business, aangezien Nickmans en zijn companen in Nederland meerdere prijzen voor tuinarchitectuur in de wacht sleepten.

jan nickmans puurMaar intussen werd Nickmans ook vanuit België aan de mouw getrokken om particuliere tuinen te ontwerpen en uit te voeren. Zo doen heel wat Limburgse architectenbureaus een beroep op PUUR om samen te zorgen voor een totaalconcept, waarbij de tuin en het gebouw elkaar moeten aanvullen en versterken.

Omdat het orderboekje aan deze kant van de grens zodanig is toegenomen, heeft Jan Nickmans nu beslist om een nieuwe vestiging te openen in Alken. Die is afgelopen weekend officieel in gebruik genomen. Het kantoor in Nederland blijft uiteraard ook nog bestaan.

Reageer op dit bericht

Gerelateerde berichten

Veel gelezen in deze regio

Dit overzicht graag personaliseren met onderwerpen op jouw maat?

Maak een account aan en ga op onze gids pagina op zoek naar bedrijven, personen, sectoren en gemeentes die binnen jouw interessegebied vallen. Op deze manier kunnen we in onderstaand overzicht een gepersonaliseerde lijst van artikels tonen.