Nieuws Limburg Nicky Vankets trekt naar ex-tentenwinkel

Nicky Vankets trekt naar ex-tentenwinkel

Nicky Vankets trekt naar ex-tentenwinkel

De Beverlose mode-ontwerper Nicky Vankets heeft een nieuwe uitvalsbasis gevonden voor zijn conceptstore. Op de plaats aan de oprit Hasselt West, waar vele jaren een winkel in kampeermateriaal en daarna de keten Buromarket te vinden was, zal Vankets zijn showroom en atelier onderbrengen.

Nicky Vankets heeft al sinds 2009 een eigen winkel aan de Havermarkt in Hasselt. Die was echter te klein geworden. “Ons aanbod blijft eigenlijk hetzelfde, maar we hebben meer ruimte nodig”, zegt hij in Het Belang van Limburg. “Bovendien willen onze klanten comfort, zoals parkeren vlak aan de winkel. Nog een reden is de uitstekende ligging, naast zowel de drukke weg Hasselt-Diest als vlakbij de snelweg.”

De bruidsafdeling van Vankets komt op de eerste verdieping van het chalet-achtige winkelpand, dat sinds kort niet meer rechtstreeks vanop de Kuringersteenweg te bereiken is. De ontwerpen en de samples worden in het eigen atelier gemaakt, maar de eigenlijke productie van de collecties blijft wel in het buitenland.

Als alles goed gaat wil Nicky Vankets op 18 maart de deuren van het nieuwe pand openen.

Reageer op dit bericht

Gerelateerde berichten

Meest gelezen in deze regio

Veel gelezen in deze regio

Dit overzicht graag personaliseren met onderwerpen op jouw maat?

Maak een account aan en ga op onze gids pagina op zoek naar bedrijven, personen, sectoren en gemeentes die binnen jouw interessegebied vallen. Op deze manier kunnen we in onderstaand overzicht een gepersonaliseerde lijst van artikels tonen.