Nieuws Limburg Nico Henrard verhuist niet mee met ‘zijn’ Ariadne

Nico Henrard verhuist niet mee met ‘zijn’ Ariadne

Nico Henrard verhuist niet mee met ‘zijn’ Ariadne

Het automatiseringsbedrijf Ariadne uit Opglabbeek heeft sinds enkele maanden zijn intrek genomen in een bedrijvencomplex in Alken. Meer concreet is Ariadne verhuisd naar de terreinen van het elektrotechnische bedrijf Vanderhoydoncks. De meerderheid van de medewerkers heeft mee de overstap gemaakt. De operatie is een uitloper van de overname die eind 2012 heeft plaatsgevonden. Toen is Ariadne gaan behoren tot de bouwgroep CFE, en werd het een zusteronderneming van Vanderhoydoncks (en bijvoorbeeld ook van Stevens & Co in Halen). Omdat er bij Vanderhoydoncks nog plaats genoeg was, en er een synergie mogelijk was door administratie, magazijnruimte en andere diensten te bundelen, is Ariadne uit Opglabbeek vertrokken.

nico henrardNico Henrard, die als mede-oprichter en gedelegeerd bestuurder Ariadne jarenlang mee heeft uitgebouwd, is niet mee naar Alken verhuisd. Sinds de overname door CFE had hij nog een contract om even aan boord te blijven, maar die overeenkomst is nu afgelopen. De raad van bestuur heeft enkele weken geleden zijn vertrek bekrachtigd.

Reageer op dit bericht

Gerelateerde berichten

Veel gelezen in deze regio

Dit overzicht graag personaliseren met onderwerpen op jouw maat?

Maak een account aan en ga op onze gids pagina op zoek naar bedrijven, personen, sectoren en gemeentes die binnen jouw interessegebied vallen. Op deze manier kunnen we in onderstaand overzicht een gepersonaliseerde lijst van artikels tonen.