Nieuws Limburg Nico stapt in Annelies & Co

Nico stapt in Annelies & Co

Nico stapt in Annelies & Co

Annelies Bakos en Nico De Baerdemaeker bundelen voortaan de krachten in het ‘human engagementbedrijf’ Annelies & Co. Sinds kort hebben beiden een 50-50-aandeelhoudersschap in het bedrijf dat ze in 2017 samen hebben opgericht. Nico stapte toen niet meteen in, maar focuste zich op zijn functie als CEO bij achtereenvolgens Yontec en CKS. Nu maakt hij de bewuste keuze om mee de schouders te zetten onder het groeiverhaal van Annelies & Co.

“Annelies & Co levert méér dan gewoon HR-diensten”, vertelt Nico De Baerdemaeker. “We bouwen mee aan
topwerkplekken en ondersteunen ondernemingen met capaciteit en expertise. Het ultieme doel is om
organisaties en mensen te laten schitteren. Die positieve aanpak slaat aan. Intussen tellen we op C-Mine Crib in
Genk al tien Human Engagement-experts.”

De medestichter gaat er nu een actieve rol opnemen. “Ik geloof helemaal in dit verhaal. Annelies & Co kent al jaren een mooie groei en heeft leuke plannen: verder evolueren tot dé expert in de regio op vlak van mens en organisatie. Samen met Annelies wil ik dat realiseren. Ieder vanuit de eigen expertise en interesses. Samen delen we onze kennis om ons hele team verder te doen groeien.”

Volgens de slogan ‘practise what you preach’ werkt het bedrijf zelf aan de creatie van een fijne werkplek. Annelies Bakos: “Onze kantoren op C-mine Crib zijn als het ware een proeftuin voor onze Human Engagement-aanpak. Zo ontwikkelden we een boomhut, die geldt als een frisse en creatieve werkplek die kruisbestuiving stimuleert en engagement en enthousiasme voedt. En dat zijn de drivers van onze groei…”

Reageer op dit bericht

Gerelateerde berichten

Veel gelezen in deze regio

Dit overzicht graag personaliseren met onderwerpen op jouw maat?

Maak een account aan en ga op onze gids pagina op zoek naar bedrijven, personen, sectoren en gemeentes die binnen jouw interessegebied vallen. Op deze manier kunnen we in onderstaand overzicht een gepersonaliseerde lijst van artikels tonen.