Nieuws Limburg Nico Vandervelpen zegt LRM vaarwel

Nico Vandervelpen zegt LRM vaarwel

Nico Vandervelpen zegt LRM vaarwel

Nico Vandervelpen, de COO van investeringsmaatschappij LRM, heeft daar zijn afscheid aangekondigd. De manager, die in 2013 na 6 jaar dienst werd benoemd tot de naaste medewerker van CEO Stijn Bijnens, kiest voor een avontuur als zelfstandig ondernemer. Wat hij precies gaat doen, kon hij nog niet zeggen.

Nico VandervelpenHet gebeurt wel vaker dat managers van LRM na een periode waarin ze intensief bedrijven hebben begeleid naar een volgende stap in hun groeiproces, zelf de uitdaging aangaan om ondernemer of bedrijfsleider te worden. Nog niet zo lang geleden verhuisde commercieel directeur Jeffrey Alenus naar het Beringse recyclageberijf Abo Belgium-Tubecom.

Er zijn echter ook bewegingen in de andere richting. Zo maakte Jeroen Bloemen, tot een maand geleden nog partner bij het communicatiebureau Impuls, zopas de overstap naar het managementcomité van LRM.

Reageer op dit bericht

Gerelateerde berichten

Meest gelezen in deze regio

Veel gelezen in deze regio

Dit overzicht graag personaliseren met onderwerpen op jouw maat?

Maak een account aan en ga op onze gids pagina op zoek naar bedrijven, personen, sectoren en gemeentes die binnen jouw interessegebied vallen. Op deze manier kunnen we in onderstaand overzicht een gepersonaliseerde lijst van artikels tonen.