Nieuws Limburg Nicolas Smet (CVR) = Jonge Aannemer van het Jaar

Nicolas Smet (CVR) = Jonge Aannemer van het Jaar

Nicolas Smet (CVR) = Jonge Aannemer van het Jaar

Nicolas Smet, operationeel directeur bij funderingenspecialist CVR in Beringen, is zopas door de Vlaamse Confederatie Bouw gelauwerd als Jonge Vlaamse Aannemer van het Jaar. Een hele eer, aangezien Nicolas pas op 1 oktober jongstleden, samen met zijn broer Tom, de bedrijfsleiding heeft overgenomen van vader Luc Smet, die met pensioen is gegaan.

CVR in prijzenNicolas Smet is accountant van opleiding, en vervoegde CVR bijna 10 jaar geleden. Hij staat in voor de administratieve leiding, het personeel en de planning. “Deze prijs is een erkenning voor de inspanning van ons hele team, van de directie tot de medewerkers op de werf,” aldus de laureaat. “Het zijn zij die door hun dagelijkse inzet het verschil maken bij CVR. De prijs illustreert ook mooi dat we een jong en dynamisch bedrijf zijn.”

Reageer op dit bericht

Gerelateerde berichten

Sector
Onderneming
Gemeente

Veel gelezen in deze regio

Dit overzicht graag personaliseren met onderwerpen op jouw maat?

Maak een account aan en ga op onze gids pagina op zoek naar bedrijven, personen, sectoren en gemeentes die binnen jouw interessegebied vallen. Op deze manier kunnen we in onderstaand overzicht een gepersonaliseerde lijst van artikels tonen.