Nieuws Limburg Nicole Reyskens kan ondernemen niet laten

Nicole Reyskens kan ondernemen niet laten

Nicole Reyskens kan ondernemen niet laten

Nicole Reyskens, stichter en voormalig eigenaar van drukkerij Burocad in Peer en Digiking in Hasselt, heeft na een ‘sabbatical’ van 9 maanden de draad van het ondernemerschap weer opgepikt. “Nadat ik Burocad in de deskundige handen van Mieke Neven heb overgelaten, heeft het een tijdje geduurd om uit te vissen wat ik nu zou gaan doen,” vertelt Nicole. “Stilzitten ligt niet in mijn aard. Diverse ideeën hebben door mijn hoofd gespookt. Uiteindelijk heb ik gekozen voor een formule waarbij ik mijn 20 jaar ervaring als ondernemer maximaal kan doorgeven aan kleine ondernemingen.”

Nicole ReyskensOnder de naam Nicole Reyskens Creatief Advies, zal ze kleinere bedrijven bijstaan in marketing en externe communicatie. “Ik merk dat veel bedrijfsleiders echte vakmensen zijn, die zich met hart en ziel inzetten voor hun onderneming, maar spijtig genoeg van marketing weinig kaas gegeten hebben. Precies dat is een aspect dat vandaag erg belangrijk is. Vandaar dat ik mijn expertise in dit domein ga aanbieden. Dat kan gewoon een onderzoek zijn van de huidige situatie, met enkele aanbevelingen, over de uitwerking van een actieplan, tot de volledige opvolging van de implementatie.”

Nicole heeft al een eerste klant weten te strikken. “Bart Vandervelde is een gepassioneerde aannemer, die naast de klassieke woningbouw onder de naam Easy Bouw, nu ook de markt van de luxueuze villa’s wil aanboren,” legt Nicole uit. “Om projecten van deze omvang binnen te halen, is de juiste marketing natuurlijk onontbeerlijk. Vandaar dat ik nu Vandervelde Lifestyle Villas mee in de markt ga zetten.” Zonder twijfel de start van een nieuw, succesvol avontuur.

Reageer op dit bericht

Gerelateerde berichten

Veel gelezen in deze regio

Dit overzicht graag personaliseren met onderwerpen op jouw maat?

Maak een account aan en ga op onze gids pagina op zoek naar bedrijven, personen, sectoren en gemeentes die binnen jouw interessegebied vallen. Op deze manier kunnen we in onderstaand overzicht een gepersonaliseerde lijst van artikels tonen.