Nieuws Limburg Niels Prys ruilt Trixxo voor participatie in HCM Vision

Niels Prys ruilt Trixxo voor participatie in HCM Vision

Niels Prys ruilt Trixxo voor participatie in HCM Vision

Niels Prys, Managing Director van dienstengroep Trixxo, gaat een andere uitdaging aan. Na 8 jaar als rechterhand van CEO Luc Jeurissen, koopt hij zich voor 50% in bij HCM Vision, het rekruterings- en selectiekantoor van Eef Possemiers.

De afgelopen jaren wist de tandem Jeurissen-Prys een groep bijeen te sprokkelen van 7.000 werknemers en meer dan 100 vestigingen. Ze hebben ongeveer 60 overnames succesvol afgerond. En het einde van de ambities zijn nog niet in zicht.

Toch werkt het ondernemerschap van Jeurissen blijkbaar aanstekelijk op zijn rechterhand. Managing Director Niels Prys gaat namelijk zelf ondernemer worden en schrijven aan zijn eigen verhaal. “Als ik later terugkijk op mijn carrière wil ik enkel spijt kunnen hebben van de zaken die ik gedaan heb, niet van zaken waar ik niet de moed voor had om ze te doen”, zegt hij hierover.

Bij HCM Vision zal hij een tandem vormen met oprichtster Eef Possemiers. En ook daar steekt hij zijn ambities niet onder stoelen of banken: “We willen van HCM Vision een belangrijke Vlaamse speler maken op de HR-markt. We zijn al volop aan de slag gegaan om onze strategie zo helder mogelijk te maken, zodat we klaar zijn om datgene wat we in Limburg al zeer goed onder de knie hebben, te vertalen naar alle Vlaamse provincies. Naast een uitbreiding van ons kantorennetwerk zullen we namelijk ook ons dienstenpakket uitbreiden om nog meer op een echt partnership met onze klanten te kunnen inzetten.”

Bij Trixxo worden zijn operationele taken overgenomen door Filip Vandenweghe (ex-Colruyt & AB Inbev). Luc Jeurissen vindt het vertrek van Niels Prys zeer spijtig, maar tegelijkertijd is hij geen persoon om te lang achterom te kijken. “Hij heeft veel betekend voor Trixxo en we gaan hem ook zeker missen. Maar ik ga zijn vertrek zeker niet in de weg staan. Integendeel, Trixxo en ikzelf hebben het ondernemerschap altijd gesteund en dat zal ik ook blijven doen, ook als het in mijn eigen nadeel is. De vervanging voor Niels staat al klaar. Zo kunnen we weer een stap verder zetten qua professionalisering.”

Reageer op dit bericht

Gerelateerde berichten

Veel gelezen in deze regio

Dit overzicht graag personaliseren met onderwerpen op jouw maat?

Maak een account aan en ga op onze gids pagina op zoek naar bedrijven, personen, sectoren en gemeentes die binnen jouw interessegebied vallen. Op deze manier kunnen we in onderstaand overzicht een gepersonaliseerde lijst van artikels tonen.