Nieuws Limburg Niet voor optimisten: nog 7 falingen

Niet voor optimisten: nog 7 falingen

Niet voor optimisten: nog 7 falingen

We krijgen af en toe een mailtje van lezers die vinden dat we de falingen niet moeten vermelden, wegens ‘negatief nieuws’. Het feit dat u dit leest, bewijst dat heel veel andere bezoekers toch graag willen weten wie er in de provincie failliet is verklaard. Onze statistieken bewijzen dat ook: de berichten over de faillissementen worden dubbel tot 4 keer meer gelezen dan andere nieuwsitems. De klant is dus koning… Uiteraard brengen we zelf ook liever positief nieuws. Dit gebeurt ook in overvloed. Maximaal 8 procent van onze artikels (2 per week) gaat over de faillissementen. Ons devies: lees dus ook de falingen, maar onthou vooral het goede nieuws!

Dit gezegd zijnde, hebben we nog een aantal falingen die werden uitgesproken in de rechtbank van Tongeren:

Business Consult Belgium (Genk), Mecs bvba (Bilzen), Digital Music Distribution (Genk), Verlinden Rose-Mieke (Genk), Kaynat bvba (Maasmechelen), White Sputnik (op zelfde adres, ook in Maasmechelen) en Jean Nootens (Kortessem).

Als curatoren werden aangesteld: Hansen/Hansen/Paquet en Bernaerts/Mailleux/Ruysschaert.

Reageer op dit bericht

Gerelateerde berichten

Veel gelezen in deze regio

Dit overzicht graag personaliseren met onderwerpen op jouw maat?

Maak een account aan en ga op onze gids pagina op zoek naar bedrijven, personen, sectoren en gemeentes die binnen jouw interessegebied vallen. Op deze manier kunnen we in onderstaand overzicht een gepersonaliseerde lijst van artikels tonen.