Nieuws Limburg Nieuw: 3D-beelden van koop- en huurwoningen

Nieuw: 3D-beelden van koop- en huurwoningen

Nieuw: 3D-beelden van koop- en huurwoningen

3D Vision is een nieuw Limburgs bedrijf dat als eerste in ons land, mogelijk zelfs in heel Europa, een technologie op de markt brengt om een levensecht kijkje te nemen in huizen of appartementen die te koop of te huur staan. Ondernemer Kristof de Werdt heeft het concept in de VS ontdekt, en er hier zijn eigen bedrijf mee opgericht.

demo 3D visionMeer concreet kan je met de toepassing van 3D Vision via de computer of tablet naar alle vertrekken van de woning gaan en vervolgens de beelden bekijken alsof je er zelf in rondloopt. Dit moet aanbieders van vastgoed helpen om hun pand vlotter van de hand te doen. Hetzelfde geldt voor verhuurders van vakantiewoningen, of hoteleigenaars die hun accommodatie in de beste omstandigheden willen presenteren. En omdat -zeker in dit geval- beelden meer zeggen dan woorden, kan je best even onderstaand fimpje bekijken:

Reageer op dit bericht

Gerelateerde berichten

Onderneming
Gemeente

Veel gelezen in deze regio

Dit overzicht graag personaliseren met onderwerpen op jouw maat?

Maak een account aan en ga op onze gids pagina op zoek naar bedrijven, personen, sectoren en gemeentes die binnen jouw interessegebied vallen. Op deze manier kunnen we in onderstaand overzicht een gepersonaliseerde lijst van artikels tonen.