Nieuws Limburg Nieuw bedrijf in Genk wil 25 mensen aanwerven

Nieuw bedrijf in Genk wil 25 mensen aanwerven

Nieuw bedrijf in Genk wil 25 mensen aanwerven

Brightest, een Antwerpse onderneming die software test, opent een nieuwe vestiging op Thor Park in Genk. Onder leiding van de 2 Limburgers David Vandingenen en Kevin Pieters zal het team de komende 2 jaar worden versterkt met 25 bijkomende aanwervingen.

“De Thorsite is een hotspot voor technologie, energie en innovatie. Zeg maar de Silicon Valley van Limburg”, zegt Managing Partner Pieter Chiau van Brightest. “We kiezen bewust
voor een dynamische plek waar een aantal jonge bedrijven verenigd zijn.”

“We willen vooral onze regionale verankering benadrukken”, zegt Koen De Wilde, ook Managing Partner bij Brightest. “Het zijn economisch geen evidente tijden door de
pandemie. Maar wij geloven sterk in de toekomst in Limburg. Dit is voor ons een
logische nieuwe stap. Een kantoor in het oosten van het land laat ons toe om nieuwe klanten en medewerkers aan te trekken in de regio.”

Met Kevin Pieters (Hasselt) en David Vandingenen (Oudsbergen) komen er 2 Limburgers aan her roer van de nieuwe entiteit. “Door de coronamaatregelen gaan we in eerste instantie online en telefonisch op zoek naar nieuwe klanten en lokaal talent”, aldus het duo.

Beide managers hebben een jarenlange ervaring in de testingwereld. “We hebben overwogen om een eigen bedrijf op te starten, maar dat zou er precies zo hebben uitgezien als Brightest”, zegt David Vandingenen. “We hoeven het warm water niet opnieuw uit te vinden. Het was logisch om de handen in elkaar te slaan.”

Reageer op dit bericht

Gerelateerde berichten

Veel gelezen in deze regio

Dit overzicht graag personaliseren met onderwerpen op jouw maat?

Maak een account aan en ga op onze gids pagina op zoek naar bedrijven, personen, sectoren en gemeentes die binnen jouw interessegebied vallen. Op deze manier kunnen we in onderstaand overzicht een gepersonaliseerde lijst van artikels tonen.