Nieuws Limburg Nieuw bedrijf richt zich op ontzorging bij herstart

Nieuw bedrijf richt zich op ontzorging bij herstart

Nieuw bedrijf richt zich op ontzorging bij herstart

Total-e pakt uit met een nieuwe onderneming: Stay Alert. Met deze spin-off wil de eventleverancier uit Beringen de heropstart van winkels, bedrijven en bijeenkomsten ondersteunen. Het gaat om pakketten van toepassingen die de veiligheid en gezondheid van bezoekers en personeelsleden moeten bevorderen.

Total-e is gekend als leverancier van materialen en diensten voor diverse events. Nu die volledig ‘op hun gat’ liggen, zoekt en vindt Managing Partner Jeroen Meermans een nieuwe activiteit. “Met onze spin-off Stay Alert hebben we vijf productgamma’s samengesteld die de veiligheid van iedereen garanderen als de economie, het dagelijks leven en de bijeenkomsten opnieuw in hun normale plooi vallen”, aldus Meermans.

Concreet:
– Stay Cool voert real-time temperatuurmetingen uit, geeft instructies en bevat het desinfecteren van geld aan de ingang van een ruimte.
– Stay Clean omvat pop-up oplossingen om handen te wassen en te desinfecteren.
– Stay Informed is een breed gamma van informatiedragers om gasten, klanten en medewerkers aan te moedigen om de richtlijnen op te volgen.
– Stay Seated helpt een ruimte tijdelijk in te richten om afstand te bewaren.
– Stay Connected is een gezellige pop-up unit om buiten de muren van bijvoorbeeld een woonzorgcentrum, ontmoetingen te organiseren.

“We zijn het gewoon om tijdelijke installaties te bouwen, looplijnen in kaart te brengen, wachtrijen in te richten en informatie te verspreiden”, aldus nog Jeroen Meermans. “Allemaal dingen die bij een heropstart nodig zullen zijn. Daarom willen we met Stay Alert onze expertise inzetten om ons opnieuw veilig te kunnen bij de heropstart van het dagelijkse leven.”

Reageer op dit bericht

Sector
Onderneming
Dossier

Gerelateerde berichten

Fotoreportage
Sint-Truiden
Sint-Truiden

Zomerkasteelfeest Voka: wie was erbij?

Na een onderbreking door corona verzamelde ondernemend Limburg woensdagavond opnieuw voor het Zomerkasteelfeest van Voka Limburg. Het Kasteel van Ordingen… Lees meer

Sector
Onderneming
Dossier
Gemeente

Veel gelezen in deze regio

Dit overzicht graag personaliseren met onderwerpen op jouw maat?

Maak een account aan en ga op onze gids pagina op zoek naar bedrijven, personen, sectoren en gemeentes die binnen jouw interessegebied vallen. Op deze manier kunnen we in onderstaand overzicht een gepersonaliseerde lijst van artikels tonen.