raco

Nieuw bedrijfspand voor jarig Raco

Raco, het studiebureau van Johan Caeyers en Vanessa Radoes, heeft in Zolder officieel de deuren geopend van het nieuwe bedrijfsgebouw. De feestelijkheden vallen samen met het 20-jarig bestaan van de dienstenleverancier in onder meer projectbegeleiding, veiligheidscoördinatie en energie-audits.

Raco werd opgericht in 2001 door Johan Caeyers en zijn partner Vanessa Radoes. In de eerste jaren lag de focus op coördinatie van totaalprojecten in de wellness-sector. Stelselmatig groeide het ingenieursbureau in personeelsaantal en werd de dienstverlening uitgebreid naar advies, ontwerp en projectbegeleiding van bouw- en industriële projecten. Er kwamen vervolgens activiteiten bij als adviesverlening in milieu- en veiligheidswetgeving, veiligheidscoördinatie, Breeam- en energieaudits. "We hebben intussen klanten in heel België en voeren zelfs projecten uit Luxemburg, Zweden en Denemarken", zegt Johan Caeyers. "Een groei die niet onopgemerkt is gebleven, aangezien we dit jaar werden genomineerd bij de snelst groeiende kmo's van de Trends Gazellen."

Meer mensen betekent ook meer nood aan ruimte. "De gebouwen langs de Meylandtlaan in Zolder waren te klein en daarom hebben we een kantoorgebouw gekocht in de Rijkelstraat (ook in Zolder, op het bedrijventerrein Zolliken). Na de grondige renovatie van het pand, hebben we vorige vrijdag de officiële opening gevierd. En dat op onze 20ste verjaardag, dus was het dubbel feest!"

Raco telt vandaag 18 mensen, maar zoekt nog volop naar nieuwe collega’s om het team te versterken.