Nieuws Limburg Nieuw: broodmachine met capsules

Nieuw: broodmachine met capsules

Nieuw: broodmachine met capsules

Het is nog 1 maand wachten, maar dan pakt Befrako uit Zonhoven uit met een nieuw product voor de Belgische markt: Easy Bread is een machine om brood te bakken, waar je alleen water en een capsule moet instoppen, zoals dat nu met een koffie-apparaat gebeurt. “Het toestel zal minstens 7 soorten brood kunnen bakken, zoals je de smaak van een kopje koffie kunt kiezen,” legt Koen Evers van Befrako uit. “Eenvoudiger kan het niet. Het is dus gedaan met bloem af te wegen of gist toe te voegen. Je kiest gewoon voor wit, meergranen, volkoren, spelt, Italiaans, zuurdesem of glutenvrij, stopt de capsule erin, en 2 uur later heb je vers brood op de plank. We mikken met dit toestel vooral op de ‘spitsuurgeneratie’ van mensen die vroeg gaan werken en laat thuis
komen. Zij kunnen nu altijd vers brood maken. De capsules moeten bovendien niet koel bewaard worden en blijven 8 maanden goed. Allemaal troeven dus. We geloven heel sterk in dit product.”
broodmachine befrako
Befrako kan intussen terugblikken op een prachtig jaar 2014. “We kenden een omzetstijging van 22 procent, nadat we in 2013 al 40 procent waren gegroeid. Dit heeft vooral te maken met het succes van de Singer-naaimachines die we verdelen, maar ook met andere merken als Braun Medical, Scholl, Honywell, enzovoort. Ons hoor je dus niet klagen over de crisis!”

Reageer op dit bericht

Sector
Onderneming
Personen

Gerelateerde berichten

Sector
Onderneming
Personen
Gemeente

Veel gelezen in deze regio

Dit overzicht graag personaliseren met onderwerpen op jouw maat?

Maak een account aan en ga op onze gids pagina op zoek naar bedrijven, personen, sectoren en gemeentes die binnen jouw interessegebied vallen. Op deze manier kunnen we in onderstaand overzicht een gepersonaliseerde lijst van artikels tonen.