Nieuws Limburg Nieuw: Deloitte levert jurist aan huis

Nieuw: Deloitte levert jurist aan huis

Nieuw: Deloitte levert jurist aan huis

Deloitte Fiduciaire Hasselt lanceert een nieuwe outsourcing-formule voor bedrijfsjuristen. Onder de naam Legal Office wordt dezelfde jurist tijdelijk naar een Limburgse KMO gedetacheerd, om er projecten uit te voeren of om op regelmatige tijdstippen de juridische dossiers te behartigen. “We willen daarmee tegemoet komen aan twee problemen bij veel Limburgse KMO’s,” zegt Kristof Cox, Senior Legal Manager van Deloitte. “Enerzijds belanden juridische taken, zoals het opstellen en screenen van contracten, opvolging van klachten, enzovoort, veelal nog op het bureau van de bedrijfsleider of de financieel verantwoordelijke. Anderzijds is er meestal geen nood aan een fulltime eigen jurist. Externe juridische adviseurs missen dan weer vaak voldoende voeling met het bedrijf. Vandaar dat we onze mensen op vaste intervallen bij de KMO zelf laten werken. Bijkomend voordeel is dat de vaste huisjurist voor gespecialiseerde vragen kan terugvallen op zijn 25 collega’s bij Deloitte.”

deloitte juridisch“Persoonlijk contact met onze klanten staat altijd centraal, zowel in de juridische, fiscale als financiële dienstverlening,” zegt Luc de Werdt (partner bij Deloitte). “Vanuit diezelfde filosofie lanceerden we recent ook Digital Accountant, een communicatieplatform dat de accountants van Deloitte toelaat meer en diepgaander met hun klanten te spreken.”

Reageer op dit bericht

Sector
Onderneming
Personen

Gerelateerde berichten

Sector
Onderneming
Personen
Gemeente

Veel gelezen in deze regio

Dit overzicht graag personaliseren met onderwerpen op jouw maat?

Maak een account aan en ga op onze gids pagina op zoek naar bedrijven, personen, sectoren en gemeentes die binnen jouw interessegebied vallen. Op deze manier kunnen we in onderstaand overzicht een gepersonaliseerde lijst van artikels tonen.