Nieuws Limburg Nieuw directielid voor Mathieu Gijbels

Nieuw directielid voor Mathieu Gijbels

Nieuw directielid voor Mathieu Gijbels

Remco de Roy is de naam van de nieuwe financiële directeur (CFO) bij bouwbedrijf Mathieu Gijbels in Opglabbeek. De Nederlander neemt er de taken over van Danny Lenaerts, die tot op heden de functie van CFO combineerde met die van algemeen directeur. De komst van Remco de Roy laat toe dat Danny Lenaerts, die ook één van de vier aandeelhouders is in het bedrijf, zich volledig kan toespitsen op de uitvoering van het strategisch groeiplan dat voor Mathieu Gijbels is uitgetekend. Hij is daarnaast ook nog bestuurder van Futurn, het vastgoedbedrijf waarin Gijbels participeert.

De Roy en LenaertsRemco De Roy (links op de foto) is een 39-jarige Nederlands-Limburger die na een carrière bij PwC Accountants in Zuid-Nederland resoluut kiest voor een actieve rol in het bedrijfsleven. “Het kriebelde steeds meer om bij een bedrijf met een duidelijke strategische lijn, de theorie in de praktijk te kunnen omzetten,” aldus de Roy. “De ervaring en de inzichten die ik verwierf in mijn contacten met bedrijven, in het bijzonder de bouwbedrijven, gaan mij zeker van pas komen.”

Reageer op dit bericht

Gerelateerde berichten

Veel gelezen in deze regio

Dit overzicht graag personaliseren met onderwerpen op jouw maat?

Maak een account aan en ga op onze gids pagina op zoek naar bedrijven, personen, sectoren en gemeentes die binnen jouw interessegebied vallen. Op deze manier kunnen we in onderstaand overzicht een gepersonaliseerde lijst van artikels tonen.